Συνδικάτο Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Πάτρας

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 20, ΤΚ 26221, Πάτρα 4ος όροφος.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2610 620 146 & 6973 302 083

e- mail: syndikatooikodomonpatras@gmail.com

Άστα ρε πονηρέ..

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Παράσταση διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη





Σε Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, προχώρησαν το Σάββατο 12/1/2018 τα Πρωτοβάθμια Σωματεία Εκπαιδευτικών της Αττικής για να εκφράσουν την έντονη διαμαρτυρία τους για την άγρια καταστολή από τα ΜΑΤ στην απεργιακή συγκέντρωσή την Παρασκευή 11 Γενάρη που είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά από χειροβομβίδα κρότου-λάμψης ο εκπαιδευτικός και βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής, η εκπαιδευτικός Θεοδώρα Δριμάλα, μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ και στέλεχος του ΠΑΜΕ και ο εκλεγμένος φοιτητής στο ΔΣ του Ιστορικού - Αρχαιολογικού Έρης Γιάννης.

Η υπουργός Όλγα Γεροβασίλη, με την οποία συναντήθηκε αντιπροσωπεία των εκπαιδευτικών σωματείων, για άλλη μια φορά 
αρνήθηκε τις πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης, δηλώνοντας ότι καταδικάζει την επίθεση που ήταν ένα «τυφλό χτύπημα», για το οποίο δεν έδωσε εντολή η ηγεσία της αστυνομίας, ούτε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου.

Οι εκπαιδευτικοί από την πλευρά τους επισήμαναν τις ευθύνες της κυβέρνησης, που παρέταξε τις κλούβες και τα ΜΑΤ και αρνήθηκε το αίτημα τους για συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Οι εκπαιδευτικοί ανανέωσαν το αγωνιστικό τους ραντεβού για τη νέα απεργιακή κινητοποίηση των εκπαιδευτικών τη Δευτέρα 14 Γενάρη.


Στο ψήφισμά τους αναφέρουν:


«Καταδικάζουμε την άγρια και βάρβαρη καταστολή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ενάντια στους διαδηλωτές εκπαιδευτικούς στη συγκέντρωση στις 11 Γενάρη που έγινε ενάντια στο ν/σ για τις "προσλήψεις" - απολύσεις των εκπαιδευτικών.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για να ολοκληρώσει το βρώμικο έργο της έδειξε για μια ακόμα φορά το αδίστακτο πρόσωπο της χτυπώντας με βροχή από χημικά και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης τους διαδηλωτές με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο εκπαιδευτικός και βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής, και η εκπαιδευτικός Θεοδώρα Δριμάλα, μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ και στέλεχος του ΠΑΜΕ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.