Συνδικάτο Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Πάτρας

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 20, ΤΚ 26221, Πάτρα 4ος όροφος.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2610 620 146 & 6973 302 083

e- mail: syndikatooikodomonpatras@gmail.com

Άστα ρε πονηρέ..

Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Κινητοποίηση του Συνδικάτου Οικοδόμων Πάτρας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος




Σήμερα Δευτέρα 13/04/2020 το Συνδικάτο Οικοδόμων Πάτρας, προέβη σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, αναφορικά με την αδιαφορία  της κυβέρνηση να δώσει  λύση στο πρόβλημα που ίδια προκάλεσε, σταματώντας εργολαβία στο έργο κατασκευής της οδού Πατρών - Πύργου, που είχε ως αποτέλεσμά να μείνουν απλήρωτοι δεκάδες εργαζόμενοι.

Η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρθηκε να εξετάσει τις επιπτώσεις αυτής της απόφασης για τους εργαζόμενους, παίρνοντας τα κατάλληλα οικονομικά και διοικητικά μέτρα προκειμένου να μην βρεθούν στον αέρα οι εργαζόμενοι, που αυτή την στιγμή εν μέσω πανδημίας και εργασιακού ζόφου, δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να εκπληρώσουν ακόμη και τις πιο βασικές ανάγκες των οικογενειών τους..!

Το συνδικάτο μας είχε βρεθεί και πριν δυο εβδομάδες στην Περιφέρει Δυτικής Ελλάδος μαζί με εργαζόμενους, ζητώντας από τον Περιφερειάρχη να έρθει σε επαφή με τους αρμόδιους υπουργούς προκειμένου να βρεθεί λύση για τους εργαζόμενους, οι οποίοι πληρώνουν τις αμαρτίες μεγαλοεργολάβων και κυβερνήσεων, μένοντας ξαφνικά άνεργοι και απλήρωτοι..!

Μέχρι και σήμερα, η κυβέρνηση δεν θέλησε να δώσει καμία λύση, φαίνεται πως το #Μένουμε Σπίτι, σύντομα θα μεταλλαχθεί σε Μένουμε Άνεργοι, Μένουμε χωρίς δικαιώματα..! 

Το Συνδικάτο μας δεν θα σταματήσει τις δράσεις του, μέχρι να δοθεί λύση στα προβλήματα των εργαζομένων που δημιούργησε η κυβερνητική πολιτική..!

Απαιτούμε να πληρωθούν τώρα οι εργαζόμενοί και να δώσει τώρα λύση η κυβέρνηση στο πρόβλημα που προκλήθηκε εξαιτίας των δικών της αποφάσεων, και της αδυναμίας της να οργανώσει και να προλάβει δυσάρεστες για τους εργαζόμενους εξελίξεις..!






Σχετικά δημοσιεύματα...

το Portal του 902
Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο Π.Α.ΜΕ
Tempo24News
Palo.gr
Dete.gr
The Best
iNews
patrasevents.gr
Patras Times.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.